google.com, pub-7463296435306292, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

Hevosenomistajaksi?

Tällä sivulla esitellään myytäviä kimppaosuuksia Viivi Honkimaan vetämistä hevoskimpoista. 

Talli Tournee Rosee

Haluaisitko omistaa ravihevosen? Tai edes osan siitä?

Se on nyt mahdollista hyvin pienellä panoksella ja kertamaksulla!

 

Suomenhevostamman Roseen kimpassa on 200 osuutta. Kimppa vuokraa Roseen kilpailuoikeuden määräajaksi, vuoden 2026 loppuun.

 

Yhden osuuden hinta on vain 210€.

 

Tämä maksu kattaa kaikki kulut hevosen viisivuotiskauden (2026) loppuun. Osakkaille ei siis tule koko ajalta mitään muita kuluja kuin tuo 210 euron osuusmaksu.

Roseen valmentaja on Terho Rautiainen. Hän on myös hevosen kasvattaja ja itsekin mukana kimpassa.

Ravitalli Terho Rautiainen sijaitsee Kangasniemellä Etelä-Savossa. Kotirata on Mikkeli.

Suku 

Roseen emä on Lumi-Iiris 24,7aly. Varsa jäi emänsä ainoaksi, koska se oli väärinpäin kohdussa eikä emä pystynyt sitä synnyttämään. Lumi-Iiris lopetettiin ja varsa pelastettiin ”keisarinleikkauksella”. Emältä saatiin onneksi lypsettyä elintärkeää ternimaitoa varsalle. Jo samana päivänä Roseelle löytyi keinoemä, joka melko pian rupesi huolehtimaan siitä kuin omastaan.

Nyt varsa on ajolle opetettu ja ajettu säännöllisesti syyskuusta lähtien. Rosee on fiksu ja oppi kaiken turhia jännittämättä. Ravaa hyvällä tyylillä ja on terve ja iloinen.

Varsan emän Lumi-Iiriksen suku on hieno. Sen isä Turo on periyttäjänä vertaansa vailla. Emä on huippusukuinen Vokkerin Helmis, mikä on jättänyt mm. Helmin Roosan, minkä varsa on tämän vuoden ravikuningatar Lumi-Oosa.

Roseen isä Kihisee 21,8aly on ollut maamme suosituimpia siitosoreja viime vuosina. Hevonen juoksi SE:n kolmevuotiaana ja periyttää varhaislahjakkuutta varsoihinsakin.

Suunnitelma

Roseella tähdätään raviradoille kolmevuotiaana ja se maksetaan kasvattajan toimesta mukaan suuripalkintoisiin ikäluokkakilpailuihin.

Kimpanvetäjät ja tiedotus 

Hevosella on oma Facebook-sivu facebook.com/tallitourneerosee

 

Koulutettu kimpanvetäjä Viivi Honkimaa tiedottaa yhdessä hevosen hoitaja Maarit Huttusen kanssa varsan kuulumisia sähköpostitse sekä Facebook-sivun kautta noin kahden viikon välein.

 

Tallivierailut sallitaan erikseen sopimalla, pääosin yhteydenpito valmentajan ja kimpan välillä tapahtuu kimpanvetäjän kautta valmennustallin työrauhan takaamiseksi. 

Kimpalle järjestetään myös yhteisiä tapaamisia erikseen tiedotettavana ajankohtana.

Kimppaan liittyminen - näin pääset mukaan Roseen matkaan

Mukaan pääsee ilmoittamalla nimensä, osuuksien määrän, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen Terho Rautiaiselle puh. 0400 675721 tai Maarit Huttuselle puh. 040 5070180.

 

Voit myös laittaa viestiä hevosen Facebook-sivujen kautta tai sähköpostitse maarit.huttunen1@luukku.com.

 

Yhteydenottosi jälkeen lähetämme sinulle laskun.

Tervetuloa mukaan!

Lähde mukaan kimppaan seuraamaan hevosen elämää ja kokemaan suuria tunteita raveihin! Jaettu ilohan on moninkertainen ja kimpassa pettymyksetkin on helpompi kokea.​

Yhteisomistussopimus ja säännöt

 

Tarkastele sopimusta 

Tämän hevoskimpan tavoitteena on mahdollistaa ravihevosen omistamisesta kiinnostuneille henkilöille helppo sekä edullinen tapa tutustua raviurheiluun. Ensisijaisena tarkoituksena on tuottaa elämyksiä hevosta seuraamalla. 

Aiempaa kokemusta hevosista tai hevosenomistamisesta ei tarvita. Kertamaksu kattaa määräaikaisen kimpan kulut. Lisärahaa ei kerätä siinäkään tapauksessa, että menot ylittävät budjetin.

Mikäli Rosee menestyy ravikilpailuissa, voidaan kimpan päättyessä päästä jakamaan myös tuloa. 

Roseen kimppalaisena sinulla on mahdollisuus liittyä myös Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto SHKL:n jäseneksi.

Roseen tarina

Roseen elämän alku oli vähintäänkin dramaattinen, se nimittäin jäi orvoksi. Emä Lumi-Iiris jouduttiin lopettamaan, mutta varsa onnistui pelastaa.

 

Hyvällä hoidolla ja SHKL:n Keinoemovälityksen sekä avuliaan tammanomistajan turvin Roseelle saatiin sijaisemä, joka auttoi varsan hyvän hevosenelämän alkuun.

 

Lue Seura-lehden artikkeli: Keinoemo pelasti orvon varsan, kun emo menehtyi ulkotarhaan: ”Niin hyvä ja hieno tamma olisi ansainnut pitemmän elämän”

rosee juo 16 10 23.jpg

Mash-vesi maistuu lenkin jälkeen. 16.10.2023

Rosee 12.10.2023

bottom of page